Sport

BRAȘOV. Fanii au ajuns la capătul răbdării. Petiție prin care se cere demisia membrilor AGA a ASC Corona Brașov

 

Corona Brașov a ajuns un club mic și neînsemnat sau cel puțin așa vor să îl facă cei din conducere.

Cu fotbalul știe toată lumea ce s-a întâmplat, la hochei conducătorii au „omorât” o echipă campioană a României, câștigătoare a Cupei României și o finalistă a Ligii Mol, care acum a ajuns ciuca bătăilor în toate competițiile, iar la handbal, dintr-o formație care s-a luptat pentru titlu, Corona a ajuns una de pluton, care se chinuie să învingă pe teren propriu grupări precum CS Măgura Cisnădie. Apoi, conducerea secției de handbal a decis să ascundă formația de fani în Cupa EHF, acceptând să dispute în Polonia ambele manșe ale „dublei” cu Pogon Baltica Szczecin din turul al treilea.

Brașovenii au ajuns la capătul răbdării, iar pe site-ul www.petitieonline.com au cerut demisia membrilor AGA a ASC Corona Brașov.

„Cerem demisia membrilor AGA a clubului ASC Corona Brașov. Pentru lipsa performanței la secțiile clubului, cerem impetuos demisia membrilor AGA și înlocuirea lor cu persoane capabile, profesioniste și fără apartenență politică. Dorim performanță și nu proiecte futuriste care se desfășoară în acest moment”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button