Sport

BRAŞOV – FĂGĂRAŞ. Egalii Stelei!!!

 

În etapa a 19-a a Ligii Naţionale de handbal masculin, CSM Făgăraş a reuşit un rezultat nescontat pe propriul teren, 24-24 cu Steaua Bucureşti.

Astfel, cu 4 puncte acumulate, făgărăşenii au urcat pe locul 12 în clasament, în faţa rivalilor din Satu Mare, care deţin „lanterna roşie”.

Cu un nou manager general, Vasile Stângă, Steaua se află pe locul 9 în ierarhia dominată clar de Dinamo.

Iată ce s-a scris pe contul de Facebook al grupării CSM Făgăraş după partida cu Steaua: „Un meci incredibil, care ne-a dus de la extaz la agonie și din nou la extaz. E adevărat că puteam câștiga, e adevărat că puteam și pierde, dar până la urmă să ne mulțumim cu un punct și să fim bucuroși că am prestat un joc foarte bun. Nu în ultimul rând, mulțumim publicului care în proporție de 99.9 % ne-a încurajat și ne-a purtat spre acest rezultat. Acum trebuie sa ne încărcăm bateriile pentru meciul de miercuri de la Satu Mare, de unde sperăm să venim cu 3 puncte”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare