Sport

BRAŞOV. FABULOS. Olimpia CSU va juca finala Cupei României la baschet feminin

  • 1_204355.jpg
  • 2_204356.jpg
  • 3_204357.jpg
 

Final four-ul Cupei României, care are loc la Sala Sporturilor „D. P. Colibaşi”, a debutat astăzi cu cele două semifinale.

În prima confruntare a zilei, deţinătoarea trofeului, Sepsi Sf. Gheorghe nu a avut nici o problemă şi a dispus cu 65-45 de CS Universitatea Alba Iulia.

Apoi, în scenă au intrat jucătoarele de la Olimpia CSU Braşov, care s-au duelat cu Phoenix Galaţi. Elevele antrenorilor Dan Calancea şi Nenad Marinkovic nu au făcut cel mai bun joc al lor, dar până la urmă s-au impus clar, 72-55, în faţa unei săli pline. Aflate în faţa unei performanţe pe care formaţia de la poalele Tâmpei nu a mai reuşit-o până acum în istoria ei, calificarea într-o finală, „olimpicele” au jucat cu trac, au greşit mult în atac, dar au ştiut să gestioneze momentele dificile şi până la urmă şi-au luat biletul pentru un meci cu trofeul pe masă, care va avea loc mâine, de la ora 18.00.

Mai mult ca sigur, de la Sf. Gheorghe vor veni în jur de 500 de oameni, astfel că echipa de la poalele Tâmpei are nevoie de sprijinul braşovenilor.

Punctele Olimpiei în disputa cu Phoenix Galaţi au fost reuşite de: Pesovic – 18, Bartee – 17, Sharpe – 14, Irimia – 11, Mitic – 9, A. Ferariu – 3.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button