Sport

BRAȘOV. EXCLUSIV. Toți hocheiștii de la Corona au fost testați de ANAD. Rezultatele…

 

În urma scandalului terapiei cu laser de la echipa de handbal a clubului Corona Brașov, în „horă” a intrat și gruparea de hochei pe gheață a clubului.

Din informațiile noastre, la mijlocul lunii decembrie, ANAD a descins la Brașov și toți hocheiștii au fost testați, rezultatele fiind toate negative. Mai mult, conform informațiilor pe care le avem, atunci „lupii” au dat și declarații că în ultimele două luni nu au făcut vreo terapie.

Există un caz, cel al lui Huba Bors, care ar fi trecut pe la clinica respectivă la îndrumarea medicilor din club, însă nu se știe la ce terapie ar fi fost supus. Momentan, Huba Bors a ieșit din echipă și nu a mai jucat, tocmai pentru că există aceste suspiciuni asupra lui.

Altfel, conform sitenews.ro, ancheta ANAD în cazul handbalistelor de la Corona este blocată de medicul Emil Mățău, cel care se ocupă de echipa de hochei. Sursa citată a precizat că Marius Capră ar fi folosit parafa medicului Mățău, care a fost chemat la audieri de ANAD. Acesta ar refuza însă să meargă, invocând diferite motive.

CITEȘTE ȘI: 

BRAȘOV. ERSTE LIGA. CORONA start PERFECT în Master Round


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare