Sport

BRAȘOV. EXCLUSIV. Planul de salvare pentru FC Brașov. Reorganizare în trei ani

 

După cum am anunțat în exclusivitate, FC Brașov s-a înscris astăzi în campionatul Ligii 2. Din informațiile noastre, Marian Brescan, administratorul judiciar i-a transmis președintelui CA al FC Brașov, Gheorghe Popa, că după ce se vor achita salariile restante, restul banilor care vor ajunge în club după transferul lui Chipciu la Anderlecht vor fi rămâne în cont și vor fi folosiți pentru ca echipa să joace în Liga 2.

Apoi, pe 3 august Brescan va solicita Tribunalului Brașov să accepte reorganizarea clubului, urmând să spună că punctul de pornire va fi reprezentat de suma primită de la Steaua, 750.000 de euro. Deja, administratorul judiciar a început să lucreze la un plan de reorganizare pe trei ani.

În fine, se pare că Marius Lăcătuș nu va ajunge sub Tâmpa, antrenorul urmând să se aleagă dintre Dan Alexa și Laszlo Balint. Apoi, dacă Rapidul nu va scăpa de faliment și nu va putea evolua în Liga 1, fotbaliștii de la Rapid vor ajunge la FC Brașov. 

CITEȘTE ȘI: 

FC BRAȘOV. „Stegarii” încasează 750.000 de euro de la Gigi Becali. Ce se întâmplă cu banii?!…

EXCLUSIV. FC BRAȘOV s-a înscris în Liga 2 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare