Sport

BRAȘOV. EXCLUSIV. La Râșnov s-ar putea construi și o trambulină cu punctul de construcție K 120 metri. „Ministrul Dunca este deschis și așteaptă proiectul”

 

Conform secretarului general al Federației Române de Schi Biatlon, Puiu Gaspar, Râșnovul ar putea avea până la urmă și o trambulină mare, cu punctul de construcție K 120 metri. Dacă aceasta va fi construită, lângă Brașov s-ar putea organiza și etape din cadrul Cupei Mondiale masculine de sărituri cu schiurile.

„Am discutat cu ministrul Tineretului și Sportului, Marius Dunca, despre construcția acestei trambuline. Așteaptă proiectul pentru ca mai apoi să mergem la Compania Națională de Investiții și la Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice și Fondurilor Europene. Cred că trambulina se va face, ministrul Dunca a fost extrem de deschis la această inițiativă”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button