Sport

BRAȘOV. EXCLUSIV. Încă o naturalizare în hocheiul românesc. Ar putea juca pentru România la Mondialul din primăvară

  • zagi.jpg
 

Naționala de hochei pe gheață a României ar putea avea ocazia să folosească încă un jucător naturalizat.

În ultima ședință a Biroului Federal, pe masa federalilor au ajuns trei nume în vederea verificării pentru obținerea cetățeniei române. Este vorba despre Maksim Samankov (portar, Belarus, Sport Club Miercurea Ciuc), Denis Kulyash (fundaș, Rusia, Sport Club Miercurea Ciuc) și Albert Zagidullin (atacant, Rusia, Corona Brașov).

Din informațiile pe care le avem, în ceea ce îl privește pe Zagidullin, lucrurile s-au pus deja în mișcare

Astfel, federația va întocmi dosarul, care va ajunge mai apoi la Ministerul Tineretului și Sportului, după care va urma calea legală pentru ca sportivul să primească cetățenia română.

Deși timpul este scurt, ar fi șanse ca Zagidulin să devină român cu acte în regulă până în primăvară și să poată juca în prima reprezentativă la Campionatul Mondial divizia I, grupa A, care va avra loc în perioada 27 aprilie – 3 mai, la Ljubljana, în Slovenia.

În această perioadă se vorbește intens și despre o altă naturalizare, cea a lui Mario Camora, fundașul de la CFR Cluj, care ar putea fi, la rândul său, o variantă pentru Naționala de fotbal a României.

FOTO: Daniel Maximilian Milata Maxim’s Sports


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare