Sport

BRAȘOV. EXCLUSIV. IIHF, verdict în cazul Radim Valchar. Naționala, la mâna Biroului Federal

 

Dacă în instanțele din România a fost pasat dintr-un loc în altul, Radim Valchar a primit o veste bună de la Federația Internațională de Hochei pe Gheață (IIHF).

Din informațiile noastre, cehul cu cetățenie română a fost declarat liber de contract de IIHF. În aceste condiții, hocheistul este liber din data de 2 septembrie 2019, când și-a depus memoriul împotriva fostului său club, Sport Club Miercurea Ciuc.

Ce se va întâmpla de acum, rămâne de văzut. În Liga Națională la hochei pe gheață și în Erste Liga perioada de înregimentare s-a închis. Însă, acesta este un caz special, IIHF decizând că Valchar este liber de contract din data de 2 septembrie, așadar putea să semneze în perioada regulamentară.

În ceea ce privește Liga Națională, totul se va decide în Biroul Federal al FRHG, care, din informațiile pe care le avem, va avea loc marți. Astfel, Biroul Federal va decide dacă Valchar va putea juca în campionatul României în acest sezon. Mai important este că, dacă jucătorul va evolua în LNH în acest sezon, va fi eligibil pentru Naționala României. După cum se știe, Valchar va juca la Corona Brașov, indifrent dacă o va face de acum sau din sezonul viitor.

Apoi, se pare că oficialii grupării Corona Brașov pregătesc și un memoriu către Erste Liga, cerând drept de joc pentru Radim Valchar, invocând că sportivul este liber de contract din 2 septembrie, după decizia IIHF.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare