Sport

BRAȘOV. EXCLUSIV. Comitetul Director de la Corona nu a fost informat de decizia conducerii secției de handbal de a juca ambele meciuri din Cupa EHF în Polonia. Cătălin Leonte: „Este un dispreț față de publicul brașovean. Se vor lua măsuri”

 

La Corona Brașov se întâmplă lucruri care nu ar avea ce căuta la un club profesionist. Astfel, conducerea secției de handbal a luat decizia de a juca ambele meciuri cu Pogon Baltica Szczecin, din turul al treilea al Cupei EHF, în Polonia fără a înștiința Comitetul Director, iar acest lucru ar putea duce la sancțiuni.

Cătălin Leonte, membru în AGA și în Comitetul Director al clubului, a declarat pentru www.mytex.ro: „Am aflat din presă decizia conducerii secției de handbal. Nimeni nu a informat Comitetul Director despre acest lucru. Această decizie este un dispreț față de publicul brașovean. În ultima ședință AGA, cea din vară, chiar eu am spus că trebuie să facem toate eforturile pentru ca echipa să joace în Cupa EHF, tocmai pentru că brașovenii trebuie să vadă la Sala Sporturilor astfel de meciuri. Se vor lua măsuri. Acest club este al brașovenilor, este finanțat preponderent din bani publici și, normal, avem obligații față de oamenii din Brașov. Cine a luat această decizie trebuie să își asume responsabilitatea. Nu vreau să mă antepronunț, cei care au decis acest lucru trebuie să vină să ofere explicații, dar se poate ajunge chiar la schimbarea lor din funcții. Nu este normal ce s-a întâmplat”.

La rândul său, un alt membru AGA, Sergiu Chifu, fost președinte al secției de handbal a clubului, a comentat: „Este o decizie total greșită. În sezonul trecut, când eram președinte, am primit propunerea de a juca ambele meciuri cu Astrakhanochka în Rusia. Dar, clubul nu a acceptat, tocmai pentru ca brașovenii să poată vedea un meci european. Am făcut eforturi și am jucat la Brașov. Și atunci a fost o deplasare extrem de lunngă, nu una până în Polonia”.

Altfel, Cătălin Leonte a vorbit și despre ceea ce se întâmplă la secția de hochei, unde renunțarea la stranieri a dus la rezultate modeste ale echipei: „Acolo este o decizie a AGA pe care ne-o asumăm. Când s-a decis acest lucru în vară, nimeni nu a venit cu o altă propunere. Ne asumăm această decizie, chiar dacă sunt rezultate mai slabe în această perioadă, știam că s-ar putea întâmpla acest lucru. Totuși, se pot face corecții, dar momentan nimeni nu a cerut nimic oficial. Antrenorul, dacă are ceva de spus, să o facă la club, nu în presă”. 

CITEȘTE ȘI: 

BRAȘOV. Decizie rușinoasă. Brașovenii nu vor putea vedea meciul Coronei din Cupa EHF la handbal feminin. Ambele manșe ale „dublei” cu Pogon Baltica Szczecin vor avea loc în Polonia


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare