Sport

BRAȘOV. EXCLUSIV. Ce se va întâmpla cu Stadionul „Tineretului”. „Totul va fi gata anul acesta”

 

Stadionul „Tineretului”, aflat într-o stare critică, debranșat de la utilități, va fi din nou complet funcțional până la finalul anului.

Varianta demolării și construirii unui alt stadion a căzut definitiv, însă „Tinereului” va avea o față nouă.

„În ședința de Consiliu Local din această lună, Stadionul «Tineretului» va fi dat în administrare Direcției Administrare Infrastructură Sportivă Brașov. Din acel moment, conform noului Cod Administrativ intrat în vigoare, se poate trece în Cartea Funciară. Apoi putem să ne apucăm de treabă. Am fost acolo și e dezastru. Vom putea face contractele pentru utilități, apoi va trebui să ne apucăm de igienizare și reabilitare. Nu știu acum exact ce lucrări vor fi, firma care se va ocupa va vedea exact ce va face. Însă este mult de lucru, se va lua totul la mână, în interior, tribune. Vom vedea și care mai este starea instalației de nocturnă. Demolarea este exclusă, Stadionul «Tineretului» va fi reabilitat. Este important pentru oraș să renovăm acest stadion. În acest an va fi gata și va fi din nou funcțional 100%”, ne-a declarat Emilian Cernica, directorul Directiei Administrare Infrastructură Sportivă Brașov.

Dacă partea cu stadionul va fi rezolvată, rămâne de văzut ce se va întâmpla cu brand-ul FC Brașov și dacă vom avea din nou sub Tâmpa o echipă de fotbal care să poată să facă performanță.

După cum se știe, Primăria a preluat și brand-ul FC Brașov. Rămâne de văzut unde îl va direcționa, spre echipa fanilor „stegari”, ACS SR Municipal Brașov, sau spre Corona Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare