Sport

BRAȘOV. EXCLUSIV. Cazul Valchar, termen la Tribunalul Harghita. Șansă pentru Naționala României. Valchar ar putea semna luni cu Corona

 

Avocații hocheistului Radim Valchar au reușit să obțină din partea Tribunalului Harghita un termen în cazul hocheistului care încearcă să devină liber de contract, după ce a acuzat clubul din Miercurea Ciuc că nu i-a plătit salariul în termenii stipulați în înțelegere.

Cazul a ajuns în instanțele civile, după ce Federația Română de Hochei pe Gheață și-a declinat competența, pentru că nu are o comisie care să îl judece.

Detalii despre cazul Valchar aici: BRAȘOV. Viitorul lui Radim Valchar se judecă mâine. Naționala de hochei pe gheață riscă să piardă un jucător valoros

Luni dimineață, la ora 10.00, la Tribunalul Harghita se va judeca ordonanţa preşedinţială, procedură care, dacă va fi acceptată de instanță, îi oferă sportivului șansa să joace la ce echipă își dorește până va fi judecat cazul și se va da un verdict.

Astfel, dacă Tribunalul Harghita acceptă această ordonanță președințială, Radim Valchar va semna luni cu Corona, va juca în acest sezon al Ligii Naționale la hochei pe gheață și va deveni eligibil pentru Naționala României. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare