Sport

BRAŞOV. Ex-„stegarul” Vasile Ghindaru, ce afacere şi-a deschis în centrul oraşului?!…

 

Vasile Ghindaru, unul dintre fotbaliştii care au prins ultima perioadă de glorie trăită de FC Braşov, care a culminat cu „dubla” cu Inter Milano din Cupa UEFA, a vorbit, într-un interviu pentru gsp.ro, realizat de Justin Gafiuc, despre momentele importante din cariera lui, dar şi despre prezent şi despre afacerea cu clătite pe care o are în centrul Braşovului.

Despre „dubla” cu Inter, Ghindaru a povestit: „Am pierdut cu 3-0 în ambele manșe, Iorga a avut o ocazie imensă să marcheze în turul de la Trieste, iar în retur Ronaldo brazilianul, un fotbalist imens, a făcut o «bicicletă» de a culcat trei fundași dintr-o mișcare”.

Fostul „stegar” a vorbit şi despre cea mai neagră perioadă a carierei, când timp ce patru ani nu a reuşit nici un gol: „Am trăit un coșmar. Pur și simplu, mingea nu intra în plasă. A fost ca un blestem. Stăteam treaz noaptea și mă întrebam ce să mai fac pentru a sparge ghinionul. Jucam acasă cu Bacăul, meci important pentru evitarea retrogradării, și am primit un penalty chiar în ultimele minute. Am luat mingea să mă duc să execut, moment în care jumătate dintre spectatori s-au întors cu spatele la teren, căpitanul Bodea alerga după mine să mă oprească, iar patronul Ion Neculaie făcea semne disperate din tribună să nu bat eu. Până la urmă a tras Buga și a marcat”.

„Prin 2002 îmi cumpărasem un Hyundai Coupe trăsnet. Era unicat în Brașov. Mă făleam cu el. Iar la discoteca «No problem», în mare vogă în acei ani, aveam masa noastră, a fotbaliștilor, încadrată permanent de doi bodyguarzi. De multe ori, când veneam din deplasare, autocarul ne ducea direct acolo. O nebunie! Era printre cele mai tari cluburi din țară”, a mai spus Ghindaru, care şi-a amintit şi cum a ajuns la porecla „Parai Mic”: „Existau restanțe de vreo două luni la plata salariilor, iar patronul Brașovului, Ioan Neculaie, ne-a promis că se rezolvă dacă batem într-un meci important. Nu mai știu dacă era cu Steaua sau cu Dinamo. Am obținut victoria, iar la final, în vestiar, fratele meu l-a întrebat pe boss «când ne dați paraii? Lumea s-a amuzat și așa am ajuns «Parai Mare» și «Parai Mic»”.

Fostul mijlocaş are acum o afacere cu clătite, „Extrabite”, în centrul oraşului, împreună cu nepotul său, Cătălin.

„Urmează să deschidem alte locații în noul mall din Brașov, la Mediaș, la Sibiu, la Cluj, avem în vizor și Bucureștiul după ce vom prinde rădăcini. Va fi o investiție de circa 250.000 de euro”, a spus Ghindaru, adăugând: „Banii din fotbal s-au dus de mult! Nu prea am fost strângător. Dacă aveam mintea de acum, poate mă învârteam și eu în afaceri cu imobiliare, de exemplu. Dar când ești tânăr îți stă capul mai mult la o mașină mișto, la o fată frumoasă, la o petrecere în club”.

Interviul complet pe www.gsp.ro.

FOTO: GSP.ro


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare