Sport

BRAȘOV. ERSTE LIGA, O RUȘINE!!! Ungurii își bat joc de hochei. Echipele din România, UMILITE

 

Erste Liga este o rușine de competiție, în care maghiarii, speriați că echipele din România ar putea pătrunde în finală, se fac de râs. Din fericire pentru ei, este vorba despre o competiție obscură, care nu interesează pe nimeni în afară de cei implicați. Gustul amar, însă, rămâne, mai ales pentru cei batjocoriți de arbitri și pentru suporterii acestor echipe. Din întâmplare, echipe din România…  

După ce Corona Brașov a fost masacrată aseară de arbitri în confruntarea a doua a semifinalei cu MAC Budapesta, în această seară a venit rândul celor de la Sport Club Miercurea Ciuc să fie furați ca în codru de niște „fluierași” de gumă, fără coloană vertebrală.

Prima partidă a semifinalei DVTK – Sport Club Miercurea Ciuc, care a avut loc la Miskolc, a fost câștigată de arbitri pentru gazde. Meciul părea că nu va avea istoric, după ce în minutul 34 tabela arăta 5-1 pentru unguri, goluri Magosi 2, Rito, Galanisz 2, respectiv Schastlivy. Ciucanii au revenit însă incredibil și au restabilit egalitatea după reușitele semnate de Fodor, Taratukhin, Valchar și Tamas Biro. Ceea ce s-a întâmplat în ultimele minute este realmente revoltător și arată clar că organizatorii nu vor ca formațiile din România să aibă vreo șansă. Cu 2 minute și 5 secunde rămase din timpul regulamentar, Rantanen a înscris cu patina. A fost o foarte vizibilă încălcare a regulamentului, prin aceea că jucătorul celor de la Miskolc a împins în mod deliberat pucul cu patina, pentru a-l trimite în poartă. După vreo două minute în care s-au făcut că urmăresc reluările pe monitoare, oamenii în alb, negru și roșu au validat golul, unul clar neregulamentar, iar meciul s-a încheiat 6-5.

În aceste condiții, este clar că finala va fi MAC Budapesta – Miskolc, însă această întrecere este una în care nu contează ce se întâmplă pe gheață și în care termenul de competiție și de fair-play nu există.

CITEȘTE ȘI: 

BRAȘOV. Se vrea o finală 100% maghiară în Erste Liga? MAC Budapesta a avut nevoie de un arbitraj odios pentru a o învinge pe Corona


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare