Sport

BRAȘOV. ERSTE LIGA. Norocul a fost cu „lupii” la Gheorgheni. Calificarea în semifinale se decide la Brașov

 

Meciul 6 al seriei Corona Brașov – ACSH Gheorgheni, disputat miercuri seară în Harghita, a fost poate cel mai bun al duelului.

Ambele formații și-au văzut de joc, nu au mai existat durități, poate doar intrarea nesportivă a lui Ede Mihaly asupra lui Antal Zsombor din repriza a treia, însă până a urmă fair-play-ul a dominat confruntarea, ceea ce arată că poate exista respect între două formații care dau jucători unei Naționale care a ajuns la un nivel incredibil, al doilea eșalon mondial.

Trebuie remarcată și atitudinea publicului din Gheorgheni, care și-a încurajat favoriții într-un mod lăudabil.

Apoi, prestația arbitrilor delegați pentru acest duel, centralii Arpad Varju și Laszlo Wolf, și asistenții Alfred Kedves și Attila Andre, a fost cea mai bună din acestă serie.

Astfel, am avut parte de un duel frumos, echilibrat, în care cei doi portari, Zoltan Toke de la Corona și Jordon Cooke de la ACSH Gheorgheni, au fost la înălțime. Ambele formații puteau câștiga acest meci, soarta înclinând până la urmă spre Corona, care s-a impus cu 2-1, după prelungiri.

Tendler a deschis scorul pentru gazde în minutul 12, când a fructificat o pasă ideală venită de la Peter Zsolt. Ai noștri s-au întrecut în ratări în situații clare, Cooke reușind intervenții excelente. Egalarea a venit în startul reprizei a doua, când Franko a punctat, după o fază la care au mai lucrat Molnar Zsombor și Trancă. Repriza a treia a fost a goalkeeperilor, care au închis drumul spre poartă. Când Toke a fost bătut, Corona a fost salvată de bară, la șutul lui Rupert de pe final, astfel că a fost nevoie de prelungiri pentru stabilirea învingătoarei.

Franko a ratat și el față în față cu Cooke, însă Molnar Zsombor a marcat golul care a stabilit scorul final, 2-1 pentru Corona.

Astfel, rezultatul în serie este 3-3, meciul decisiv urmând să aibă loc vineri, la Patinoarul „Olimpic”.

FOTO: Arhivă


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button