Sport

BRAŞOV. ERSTE LIGA. „Lupii”, în derivă. Vasas a dus seria în meciul decisiv

 

După ce a dominat autoritar sezonul regulat, Corona Braşov este în pericol să părăsească Erste Liga la hochei pe gheaţă încă din prima fază a play-off-ului.

„Lupii” au început în forţă seria cu Vasas din sferturile de finală, au condus cu 3-0, dar apoi a urmat o cădere, iar maghiarii au revenit.

Aseară, la Budapesta, Corona ar fi trebuit să tranşeze rapid soarta meciului 6, dar nu a fost în stare să „închidă” lupta. Se poate discuta şi despre arbitraj, unul tendenţios, dar deja obişnuit pentru meciurile din Ungaria, însă braşovenii puteau izbândi chiar şi în aceste condiţii. În prima treime, ai noştri au ratat pe bandă rulantă multe situaţii clare de gol, iar la vestiare s-a intrat la egalitate, 0-0. În minutul 30, McFadden a deschis scorul şi totul părea O.K. pentru Corona. Pe finalul reprizei a doua a venit însă eliminarea lui Zoltan Molnar, corectă, pentru joc cu crosa ridicată. Apoi, McFadden a gafat nepermis pentru un jucător cu experienţa lui, şi-a izbit de mantinelă un adversar şi şi-a lăsat echipa în dublă inferioritate. În 5 contra 3, apărarea braşoveană nu a rezistat, iar Bodok a egalat. Maghiarii au dat lovitura în minutul 49, când Csiki l-a învins cu noroc pe Toke şi a stabilit rezultatul final, 2-1.

Astfel, în serie, scorul este 3-3, meciul decisiv urmând să se joace mâine seară la Patinoarul „Olimpic”.

FOTO: ersteliga.hu

Articole asemănătoare

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button