Sport

BRAŞOV. ERSTE LIGA. „Lupii” au ratat startul în semifinala cu DEAC

 

Corona Braşov a început prost semifinala Erste Liga la hochei pe gheaţă cu DEAC. La Patinoarul „Olimpic”, ungurii s-au impus cu 4-1 în primul joc al seriei care se decide în sistemul cel mai bun din 7 confruntări.

„Lupii” au avut una dintre cele mai slabe evoluţii din acest sezon şi trebuie să îşi ridice rapid nivelul pentru a avea şanse la calificarea în finală. Jucătorii Coronei au ratat din toate poziţiile ocazii clare de gol, iar acest lucru se pedepseşte, mai ales într-un meci de play-off. După prima repriză, oaspeţii conduceau cu 2-0, Berta şi Dalecky marcând în poarta lui Toke. În partea a doua, portarul Hetenyi şi inexactităţile atacanţilor braşoveni au făcut ca diferenţa de pe tabelă să se menţină, iar în startul reprizei a treia Turcotte a făcut 3-0 pentru DEAC. Valchar a redus din handicap, însă după ale şanse clare irosite de ai noştri, Dalecky a „închis” tabela la 4-1 pentru maghiari.

Astfel, DEAC conduce cu 1-0 în serie. Totul este deschis în continuare, însă „lupii” trebuie să arate altceva.

Meciul al doilea va avea loc diseară, tot la Patinoarul „Olimpic”.

În cealaltă semifinală, Ferencvaros o conduce pe Sport Club Miercurea Ciuc cu 1-0, după succesul cu 5-1 din meciul inaugural. 

FOTO: © Daniel Maximilian Milata, Maxim’s Sports


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare