Sport

BRAȘOV. ERSTE LIGA. „Lupii”, au pierdut și meciul 3 al semifinalei cu MAC Budapesta. Maghiarii mai au nevoie de un succes pentru calificarea în finală

 

După ce au avut nevoie de sprijinul arbitrilor pentru a câștiga partida a doua a semifinalei Erste Liga cu Corona Brașov, maghiarii de la MAC Budapesta s-au impus meritat, 3-1, în duelul al treilea, care a avut loc duminică seară, la Patinoarul „Olimpic”.

Ungurii au dorit arbitri străini, iar confruntarea a fost condusă de doi slovaci, care au oficiat impecabil.

Brown a deschis scorul după doar 38 de secunde, însă imediat Knyazev a egalat cu un gol în superioritate. Totuși, oaspeții au intrat în avantaj la prima pauză, Somogyi îndeplinind o formalitate, după ce Terbocs l-a pus față în față cu poarta goală. Duelul a continuat la fel de echilibrat, însă ai noștri nu au reușit să mai înscrie. În schimb, în inferioritate, Brown a stabilit scorul final, 3-1 pentru oaspeți.

„Am avut un început prost și în acest meci. La fel ca la Budapesta, am avut probleme în debuturile reprizelor. Le-am cerut băieților să se concentreze mai mult în primele minute ale reprizelor, dar din nou nu s-a întâmplat acest lucru. Apoi, am avut câteva șanse, am egalat, după care am ratat câteva ocazii importante. În repriza a doua, rivalii au avut mai multe șuturi decât noi, iar în a treia am făcut o greșeală individuală și am primit gol, deși eram în superioritate. Am încercat totul pentru a reintra în meci. Au fost 39 de șuturi pe poată și un singur gol, nu e suficient. A fost un meci echilibrat, am avut șansele noastre, dar MAC este o echipă puternică. Probabil, moralul băieților a scăzut după ceea ce s-a întâmplat în meciul al doilea de la Budapesta. Dar, trebuie să ne concentrăm pe ceea ce avem noi de făcut. Acum au fost oficiali slovaci și a fost un arbitraj bun”, a declarat „secundul” Coronei, Hunor Strenk.

Cu 3-0 la general, MAC Budapesta este la o victorie de calificarea în finală. Meciul 4 va avea loc diseară, de la ora 18.30, tot la Patinoarul „Olimpic”.

FOTO: Daniel Maximilian Milata


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare