Sport

BRAŞOV. ERSTE LIGA. Corona răspunde. Emilian Cernica: „Echipele din România trebuie să participe în bloc. Aşa a decis FRHG”

  • erste_2.jpg
 

După ce Erste Liga a anunţat, printr-un comunicat, că formaţia Corona Braşov nu va fi printre competitoare în sezonul următor, gruparea de la poalele Tâmpei a replicat.

Conform documentelor oficiale Erste Liga (foto 2), termenul limită pentru trimiterea tuturor actelor de înscriere este 1 august, dar se pare că pentru maghiari nu prea contează regulamentul.

„Cererea de înscriere am trimis-o în termen. Toate documentele le vom trimite de asemenea în termen, dar a trebuit să aşteptăm acordul Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă, altfel riscam sancţiuni. În Biroul Federal s-a dat acceptul şi s-a votat că echipele româneşti trebuie să participe în bloc. Așadar, dacă nu va fi acceptată Corona, nu vor putea participa nici Miercurea Ciuc, nici Gheorgheni. Spre deosebire de Miercurea Ciuc şi Gheorgheni, Braşovul a aşteptat să primească acceptul din partea federaţiei. Acum, după ce am primit acceptul, vom trimite toate documentele şi aşteptăm”, a declarat pentru www.mytex.ro Emilian Cernica, preşedintele Corona Braşov.

Astfel, conform deciziei FRHG, pe care trebuie să o respecte toate echipele din România, în cazul în care Corona nu va fi acceptată, atunci SC Mierurea Ciuc şi ACSH Gheorgheni nu vor putea participa nici ele în Erste Liga.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare