Sport

BRAȘOV. ERSTE LIGA. Corona a pierdut și cu Fehervar Titanok

 

Corona Brașov a pierdut un nou meci în Erste Liga. Formația antrenată de Martin Lacroix a cedat în confruntarea din deplasare cu Fehervar Titanok, 2-3, după executarea loviturilor de departajare. La finalul timpului regulamentar scorul a fost 2-2 (Antila, Szabo / A. Mihaly, Wilgosh). În prelungiri nu s-a marcat, iar gazdele au luat 2 puncte după executarea loviturilor de departajare, golul decisiv fiind marcat de Peter.

În clasament, Corona rămâne printre codașe, ocupând poziția a șaptea cu 13 puncte acumulate în 12 meciuri, la egaliate cu Fehervar, echipa de pe locul 8, care are un meci în plus disputat. Ultima în ierarhie este Viena Capitals II, cu 3 puncte din 14 meciuri, toare cucerite în dueluri cu gruparea de la poalele Tâmpei. Pe podium sunt DVTK, 32 p, MAC Budapesta, 30 p și Ferancvaros, 26 p. Sport Club Miercurea Ciuc este a 5-a, cu 18 p.

FOTO: titanok.fehervarav19.hu


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare