Sport

BRAȘOV. ERSTE LIGA. „Am fost furați ca în codru…”

 

Corona Brașov este condusă cu 2-0 de MAC Budapesta în semifinala Erste Liga la hochei pe gheață, însă în mciul al doilea maghiarii s-au impus doar cu ajutorul arbitrilor.

„Am fost furați ca în codru… Așa ceva este inadmisibil într-o competiție care se vrea a fi una serioasă… Aveam o temere legată de arbitraj încă de la primul meci. Însă nu mi-aș fi închipuit că vom fi atât de clar furați, pe față. Gazdele nu și-au permis să riște nimic și au apelat la acestă brigadă, cunoscută ca fiind una de casă pentru MAC. Am întâlnit o echipă de «râși», din pacate foarte mulți, cam 10-12 dintre ei, sunt și componenți ai echipei Ungariei. Oare aveau cei de la MAC nevoie de un ajutor atât de flagrant pentru a se impune? După 3-0 pentru noi acești arbitri și-au intrat perfect în rol. Toate eliminările acordate echipei noastre au fost eronate. Nu că o spun eu care țin cu echipa mea, dar aceste aspecte pot fi verificate vizionând meciul. După câte am înțeles, acum fac tot posibilul să-și aducă arbitri străini, slovaci, la Brașov, încercând cu disperare să aibă câștig de cauză. Îi anunț că vor avea clipe grele cu noi. De altfel, indiferent ce va fi, ne vom juca șansa până la capat. Mă aștept acum să primesc și eu o penalizare pentru aceste afirmații, dar mi le asum. Aceste lucruri trebuie spuse. Nu participăm la această competiție doar pentru a fi la număr, avem obligații dar și drepturi egale cu ceilalti”, a declarat președintele secției de hochei de la Corona Brașov, Emilian Cernia.

A treia partidă a seriei va avea loc duminică, de la ora 18.30, la Patinoarul „Olimpic”.

CITEȘTE ȘI: 

BRAȘOV. Se vrea o finală 100% maghiară în Erste Liga? MAC Budapesta a avut nevoie de un arbitraj odios pentru a o învinge pe Corona

BRAȘOV. ERSTE LIGA, O RUȘINE!!! Ungurii își bat joc de hochei. Echipele din România, UMILITE


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare