Sport

BRAȘOV. Emilian Cernica, despre semifinala Erste Liga cu MAC Budapesta: „Se joacă”

 

După cum se știe, Corona Brașov se va duela în semifinalele Erste Liga la hochei pe gheață cu MAC Budapesta.

Despre confruntarea care se va decide în sistemul cel mai bun din șapte partide, președintele secției de hochei pe gheață de la Corona Brașov, Emilian Cernica, a comentat pentru pagina oficială a echipei: „Toate echipele care au ajuns în această fază a competiției sunt bune, deci nu se poate spune că sunt diferențe mari. Era de așteptat ca echipa din Budapesta să ne aleagă pe noi, ținând cont de faptul că și ei și noi am avut un număr mai mare de partide jucate în sferturi, în timp ce celelalte echipe au avut o perioadă mai mare de odihnă. Important este ca echipa noastră să se mențină în vârful de formă în care a ajuns, să joace, să-și impună jocul bun din ultima vreme, atât tehnic, cât și tactic. Atât noi, cât și adversarii venim la aceste confruntări după un sezon aglomerat, sper să ne țină forma și fizicul până la finalul acestei luni, după care vom trage linie și vom face analiza sezonului. Personal, mă bucur că am ajuns până aici, semifinala cu MAC Budapesta se joacă și nu pot uita o experiență similară, cu ceva ani în urmă, când am jucat cu Dab Docler. Ar fi foarte bine să se întâmple și acum cum s-a întâmplat atunci. Dorim foarte mult să ne bucurăm publicul, pe care-l așteptăm în număr mare la meciurile de acasă”.

CITEȘTE ȘI: 

BRAȘOV. S-a decis. Adversara CORONEI în SEMIFINALELE Erste Liga este…Programul seriei! Ce a spus tehnicianul formației maghiare


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button