Sport

BRAȘOV. Elevă și antrenoare, aur fiecare la Maratonul Internațional

 

Antrenoarea secţiei de atletism de la ACS Transilvania, Adriana Mirea, şi eleva ei, Ana Izabela Raţiu, au câştigat câte o medalie de aur la Maratonul Internaţional Braşov, competiţie ajunsă la a patra ediţie, care a avut loc în week-end.
Astfel, atleta de la ACS Transilvania, Ana Izabela Raţiu a câştigat detaşat competiţa organizată pentru juniori, iar ca o surpriză antrenoarea Adriana Mirea s-a înscris la cursa de 5,7 km, pe care a şi câştigat-o.
„Este un lucru bun că am participat şi că am susţinut cauza caritabilă a crosului. În ciuda vremii nefavorabile, sportivii noştri au obţinut o medalie de aur şi clasări în primele zece locuri, continuăm antrenamentele şi ne concentrăm asupra competiţiilor viitoare: ne dorim medalii în 16 iunie, la alt maraton de la Brașov, unde vom participa cu tot lotul de atletism de la ACS Transilvania”, a declarat antrenoarea Adriana Mirea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare