Sport

BRAȘOV. Eduard Grosu va lua startul în Tirreno-Adriatico

 

Brașoveanul Eduard Grosu concurează și în acest sezon pentru echipa Nippo-Vini Fantini. După ce în Turul Omanului a reușit o clasare excelentă, locul secund în ultima etapă, pentru sportivul nostru urmează o nouă provocare. Grosu va lua startul Tirreno-Adriatico, cursă la care vor participa nume grele din lumea ciclsmului, precum Nairo Quintana, Vincenzo Nibali sau Fabio Aru.

Luptele lui Grosu vor fi însă altele, cu sprinteri de calibru, cum sunt Peter Sagan, Mark Cavendish, Greg Van Avermaet sau Edvald Boasson Hagen.

„Sunt motivat, încrezător și simt că sunt într-o formă bună. Sper că în etapele de sprint să reușesc un rezultat bun. În ultima perioadă m-am «bătut» cu sprinterii de top din lume. Ar fi extraordinar să reușesc să îi înving”, ne-a declarat astăzi Edi Grosu.

În acest sezon, în condițiile în care Nippo-Vini Fantini nu a fost invitată în Turul Italiei, care a ajuns la ediția centenară, obiectivul principal pentru Eduard Grosu va fi Turul Japoniei.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare