Sport

BRAȘOV. Edi Grosu și-a prelungit contractul cu Nippo Vini Fantini. Obiectiv, Turul Italiei 2018

 

Deși nu este un specialist al probei, ciclistul brașovean Eduard Grosu a devenit campion național la contratimp.

„Am mers foarte bine, am avut o viteză medie de 50 km/h pe cei 40 de kilometri. Cu un astfel de parcurs eram pe podium în Italia și în top 10 la un Campionat European. Mă voi axa în continuare pe sprint, specialitatea mea, dar a fost o competiție bună, mai ales că revin după accidentarea de la genunchi”, a declarat rutierul brașovean.

El a anunțat că și-a prelungit cu un an contractul cu formația Nippo Vini Fantini, pentru care va concura și în 2018.

„Am acceptat oferta echipei și mi-am prelungit înțelegerea. Momentan, mă pregătesc pentru Turul Sibiului, unde obiectivul meu este câștigarea prologului, de asemenea un contratimp individual. Apoi, sper să ajung în formă maximă spre jumătatea lunii august, când avem curse importante. Echipa care va câștiga Cupa Italiei în acest sezon va avea asigurată prezența în «Giro» pentru 2018. Ne «batem» pentru acest obiectiv. Momentan, ocupăm locul secund, dar mai sunt 12 curse și avem șansa noastră. Apoi, pentru acest an, nu mai sunt tururi importante pentru noi, dar vom merge în mai multe clasice, curse de o zi”, a menționat Edi Grosu.

FOTO: cyclingpro.net

CITEȘTE ȘI: 

BRAȘOVEANUL Edi Grosu, încă un TITLU!!!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare