Sport

BRAȘOV – ECOURI. Cazul săritorilor cu schiurile Török și Pâtea, relatat pe larg și în presa internațională!!!

  • iulianpitea.jpg
 

Situația săritorilor cu schiurile brașoveni Eduard Török și Iulian Pâtea, cărora li s-a anulat înscrierea la Turneul celor 4 Trambuline din motive oarecum puerile, a intrat și în atenția site-ului internațional de specialitate http://newsskijumping.com/.

Pentru respectiva sursă, Eduard Török a acordat un interviu decent, în care, în mare parte, a relatat ceea ce a declarat pentru www.mytex.ro, vezi aici:

EXCLUSIV. Eduard Török, DEZVĂLUIRI despre ceea ce se întâmplă la lotul național de sărituri cu schiurile!!!

Eduard Török, RĂSPUNSURI SUCCINTE în urma celor declarate de Puiu Gaspar, secretarul general al FRSB!!!

În plus, pentru sursa citată, Eduard T˜ör˜˜ök a afirmat: „Ar fi trebuit să ne aflăm în «4 Hills în Innsbruck în sezonul 2013/2014”». În schimb, am fost «jumpers proces». Motivul: eram prea tineri. Plus, o mulțime de promisiuni care nu au fost respectate, de la condițiile de antrenament, la echipament sau chiar bani”.

Despre episodul în care Iulian Pâtea l-a acuzat pe antrenorul coordonator Florin Spulber că l-a bătut până la sânge (foto 2) – vezi aici: ȘOC. Iulian Pâtea îl acuză pe antrenorul Florin Spulber că l-a bătut crunt (foto 2)!!!, Eduard Török a relatat pentru sursa citată: „Pe scurt, Iulian și Florin au avut un conflict asupra kilogramelor. Florin și-a pierdut controlul și l-a lovit. I-am auzit strigând, am intrat în cameră, Iulian era încă bine; Florin și ceilalți antrenori mi-au cerut să plec. Am plecat și Iulian a vrut să vină imediat după. Apoi, el a ieșit sângerând abundent, urând”.

În ceea ce-l privește pe antrenorul Florin Spulber, Eduard Török a declarat în materialul EXCLUSIVE INTERVIEW WITH EDUARD TOROK ABOUT THE SITUATION IN THE ROMANIAN SKI JUMPING TEAMeste o persoană impulsivă și colerică: „Totuși, acesta este cel mai rău caz (cel cu Iulian Pâtea – n.a.). Ceilalți sportivi au scăpat ușor în comparație cu asta. Nu pot exemplifica exact, pentru că eram doar un martor (la episodul deja menționat cu Pâtea – n.a.) și probabil că ceilalți săritori nu vor să spună nimic”.

Poziția lui Spulber o aveți aici: BRAȘOV. EXCLUSIV. Florin Spulber, primele declarații după scandalul izbucnit la lotul național de sărituri cu schiurile. „Nu am nimic cu Pâtea și Török, chiar i-am ajutat. Dacă voi simți că prejudiciez imaginea clubului și a FRSB, mă retrag”

Altfel, Eduard Török a subliniat că nu mai are nici un contact cu Federația Română de Schi Biatlon (FRSB), după cazul „celor 4 Trambuline”, comentând: „Cei de acolo au refuzat să-mi răspundă la apelurile din Engelberg / Garmisch. Personal, nu voi face nimic împotriva lor, voi face public doar tot ceea ce știu și pot dovedi”.

Despre actualii componenți ai lotului național al „icarilor”, Török a comentat pentrru newsskijumping.com: „Le doresc foarte mult noroc. Probabil, sunt un pic dezamăgit, deoarece ei nu spun nimic. Am fost așa și eu la vârsta lor, acum regret. Dacă nu se schimbă nimic, și ei vor putea avea soarta noastră, a mea și a lui Iulian Pâtea”.

De asemenea, cei de la Newsskijumping au contactat Federația Română de Schi Biatlon pentru un punct de vedere asupra celor declarate de Török, însă conducătorii au anunțat că nu vor să comenteze cazul care a făcut enorme valuri în țara noastră și, iată, nu numai.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button