Sport

BRAȘOV. Echipa lui Gheorghe Tadici, BLOCATĂ pe DN 1!!! Antrenorul CRITICĂ autoritățile!!!

 

Echipa de handbal feminin HC Zalău a câștigat miercuri la Galați, 23-18 cu Danubius, în Liga Națională, după care a trăit un coșmar pe drumul de întoarcere spre casă.

Astfel, autocarul în care se afla aceasta a rămas blocat între Predeal și Timișul de Sus, în județul nostru, timp de 8 ore – cauza o puteți citi aici: BRAȘOV. DN1, blocat între Brașov și Predeal, din cauza unui TIR care a derapat.

Pentru sportulsalajean.ro, antrenorul Gheorghe Tadici a relatat cu privire la acest subiect: „Sunt foarte supărat pentru faptul că autorităţile nu au putut deszăpezi drumurile. Din noiembrie până în martie, ele trebuie să deszăpezească drumurile, nu să ninigă trei zile şi să le ia prin surprindere. Am avut noroc că am avut combustibil şi am putut înnopta cu motorul pornit. Sunt supărat, fiindcă cele 10 jucătoare de bază la echipei, pe lângă oboseala pe care au acumulat-o în meciul de la Galaţi, au acumulat oboseală în plus”.

Delegația HC Zalău a plecat astăzi spre Cehia, pentru meciul cu Banik Most din week-end din cadrul grupelor EHF.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare