Sport

BRAȘOV. Echipa de hochei, felicitată în Consiliul Local pentru rezultatele din Campionat. Urmează recompensele (FOTO)

  • consiliulocalmartieechipahochei03_233572.JPG
  • consiliulocalmartieechipahochei01_233570.JPG
  • consiliulocalmartieechipahochei05_233576.JPG
 

Primarul George Scripcaru și consilierii locali brașoveni au felicitat, astăzi, echipa de hochei Corona Brașov Wolves pentru câștigarea Campionatului Național de hochei, promițând totodată că vor face tot posibilul pentru a le oferi membrilor echipei și recompensă. „În cadrul Comisiei 4 (n.r. pentru activităţi ştiinţifice, social – culturale, muncă, familie, educative, sportive, agrement, tineret, religie, învăţământ, sănătate şi protecţie socială) am stabilit să găsim o modalitate pentru recompensarea echipei de hochei și să vedem cum facem cu toate echipele, atunci când vor avea astfel de performanțe”, a precizat consilierul local Sebastian Mihai Rusu.
Inițiativa este susținută și de primarul Brașovului. „În ședința de Consiliu Local din aprilie vom avea un proiect de hotărâre, vom găsi o modalitate de premiere a echipei pentru performanțele din campionat”, a declarat el.
La rândul său, antrenorul echipei de hochei, canadianul Martin Lacroix, a declarat că este foarte fericit pentru echipă și pentru comunitatea brașoveană.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare