Sport

BRAȘOV. Echipa de fotbal seniori Corona REZISTĂ! Consiliul Local A RESPINS propunerea de desființare!

 

După intense discuții „pro” și „contra”, majoritatea PNL – PSD din Consiliul Local a votat continuarea activității secției de fotbal seniori de la CSM Corona, măcar până la vară.

Au fost 15 voturi împotriva desființării și 12 pentru.

În ședința de Consiliu Local de astăzi au luat cuvântul și foștii mari fotbaliști „stegari” Marian Ivan și Eugen Moldovan, care au militat pentru (re)înființarea cât mai rapidă a grupării FC Brașov pe „cel mai scurt drum posibil”. A fost susținută varianta ca FC Brașov (brand deținut de Primărie) să poată juca din sezonul viitor chiar în Liga 2, în cazul în care Corona sau SR Brașov ar reuși promovarea.

Punctul de vedere al lui Marian Ivan, AICI: BRAȘOV. Marian Ivan, VOCEA multor foști fotbaliști „stegari”: „Am ajuns prea jos în fotbal, e timpul să renaștem”

Eugen Moldovan a relatat printre altele: „FC Brașov trebuie să existe din nou, dar nu este momentul oportun pentru decapitarea Coronei. Proiectul Corona produce performanță și este păcat să-i tăiem aripile echipei… Am pierde 5-7 ani, dacă am lua-o de la zero cu proiectul FC Brașov”.

Dinu Turcanu și Radu Pop, reprezentanți ai Ligii Suporterilor Stegari, au luat și ei cuvântul, punctând că formația SR Brașov este singura continuatoare a spiritului „stegar”, iar fanii nu doresc să facă nici o asociere cu echipa de fotbal Corona, „o creație paralelă” a fostei administrații.

„În momentul declarării falimentului FC Brașov, doar suporterii s-au implicat, moral și financiar, în crearea unei noi echipe, care a plecat din Liga 4, reușindu-se promovarea în Liga 3”; „SR Brașov este continuatoarea morală a FC Brașov, iar noul proiect FC Brașov ar trebui făcut pe structura SR”, am spicuit din alocuțiunile acestora.

Punctul de vedere al Ligii Suporterilor Stegari, AICI: BRAȘOV. „Desființați de urgență secția de fotbal seniori de la Corona”! COMUNICAT DUR al Ligii Suporterilor Stegari

Apoi, au luat cuvântul viceprimarul Sebastian Rusu – opinia sa și a consilierilor PNL, AICI: „New” FC BRAȘOV poate fi… Corona, în viziunea PNL! Ce a spus viceprimarul Sebastian Rusu?!…, liderul de grup PSD Lucian Pătrașcu – BRAȘOV. Și PSD e pro-Corona! Dorința primarului Coliban, GREU de pus în practică!, opinia primarului Allen Coliban și a consilierilor USR fiind: BRAȘOV. Primarul Coliban – DECIS SĂ DESFIINȚEZE IMEDIAT secția de fotbal seniori de la Corona! Ce se va întâmpla în ședința CL de azi?!… & BRAȘOV – CAZUL CORONA FOTBAL. Apelul primarului Coliban către consilierii PNL și PSD…

În ședința de Consiliu Local, Allen Coliban a spus, de altfel, că nu i se pare normal ca din banii de la bugetul Brașovului să fie susținută o echipă de fotbal (Corona) care nu are fani, comparând-o cu Victoria, formația Miliției din perioada comunistă, ce era hulită de toată lumea.

„Fotbalul există prin și pentru suporteri”, a punctat primarul. 

De asemenea, consilierul local Nelu Corbu (USR) a subliniat că nu înțelege rostul ca formația Corona să funcționeze până la vară (când se va decide cine va promova în Liga 2), fiind „un mort viu”.

În orice caz, s-a remarcat faptul că ex-primarul George Scripcaru, în prezent consilier local PNL, nu a dorit să ia cuvântul pe acest subiect, „efervescent” pentru fotbalul brașovean, deși creația Corona i se datorează 100%, se poate spune.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare