Sport

BRAȘOV. E oficial. Cristina Zamfir nu își prelungește contractul: „Meciul cu CSM București a fost ultimul pentru mine la Corona”

 

Ceea ce s-a speculat în ultimul timp a devenit oficial în această seară, Cristina Zamfir nu își va prelungi contractul cu formația Corona Brașov.

„Nu voi continua la Corona Brașov. Îmi pare rău pentru fanii echipei, care m-au susținut din momentul în care am venit aici. Eram un copil atunci. Astăzi s-a terminat perioada mea de stat la Brașov. Le mulțumesc tuturor celor care au fost lângă această echipă. M-am simțit minunat, mă bucur că am jucat sub culorile acestei grupări, dar de acum mă voi îndrepta în altă parte. Inițial am vrut să semnez prelungirea contractului, dar după discuțiile cu cei din conducere, a doua zi, când trebuia să parafez actele nu am mai fost căutată. A durat o lună și jumătate, apoi am spus că vreau să mă mai gândesc, după care nu am mai fost căutată nici până în ziua de astăzi. Nu vreau să arunc cu noroi în nimeni. Așa a fost să fie. Poate așa trebuia să se întâmple. Nu m-am gândit încă unde voi juca din sezonul viitor”, a declarat Cristina Zamfir după meciul cu CSM București.

În replică, președintele secției de handbal de la Corona Brașov, Ioan Preda, a punctat: „Noi considerăm că ne-am înțeles cu ea. I-am îndeplinit toate dorințele pe care le-a avut. Așteptam să vină să semneze. Dragoste cu forța nu se poate. Nu e adevărat că după ce ne-am înțeles nimeni nu a mai căutat-o. Noi am făcut draft-ul de contract. Personal, după câteva zile i-am spus să vină să semneze, iar răspunsul ei a fost: «Nu vin, mă mai gândesc, mi-am deschis telefoanele». Consider că noi am făcut tot ce trebuie în ceea ce o privește pe Cristina Zamfir”.

Și primarul George Scripcaru a vorbit pe acest subiect: „Nu putem spune că o pierdem pe Cristina Zamfir. Trebuie să luăm în calcul că în ceea ce privește partea noastră lucrurile sunt în regulă. Nu știu dacă în handbalul românesc există o altă echipă în afară de Corona Brașov unde jucătoarele să fie plătite la zi. Nu avem nici un reproș. Depinde acum ce își dorește fiecare jucătoare. Dacă vrea să continue la o echipă serioasă care s-a ținut întotdeauna de cuvânt, sau vrea să caute alte zări. E opinia fiecăreia. nimeni nu este de neînlocuit. Au mai fost handbaliste la Corona despre care s-a spus că dacă pleacă se vor întâmpla diferite lucruri. Nu s-a întâmplat nimic. Jucătoarele care au rămas s-au ambiționat și au arătat că se poate și fără una sau alta. Eu o apreciez pe Cristina Zamfir, o știu de când a venit la Brașov. Îi urez succes. Până la urmă e decizia ei”.

CITEȘTE ȘI: 

Sezon încheiat pentru Corona Brașov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button