Sport

BRAŞOV. E CLAR. Corona are INTERZIS în finala competiţiei Federaţiei Maghiare. Hocheiul a fost „omorât” de nişte oameni fără scrupule

 

În sport, totul trebuie să fie despre o luptă între doi competitori, în care cineva trebuie să asigure imparţial buna desfăşurare. Din păcate, ceea ce se întâmpla în play-off-ul competiţiei de hochei a Federaţiei Maghiare nu are nici o treabă cu sportul. Nu jucătorii sunt actorii principali, ci exact cei care ar trebui să fie imparţiali, „fluieraşii” sunt cei care decid totul.

Corona Braşov a fost cea mai bună echipă a sezonului regulat, şi-a spulberat adversarele rând pe rând şi a terminat detaşat pe prima poziţie. Din play-off, însă, „lupii” nu mai sunt lăsaţi să joace şi, mai grav, sunt umpluţi de sânge de adversari, care au parte de sprijinul indivizilor în dungi. În sferturi, Corona a trecut de Vasas în ciuda unor arbitraje crunte, acum, în semifinale, e victimă sigură. Nu în faţa echipei DEAC, ci din cauza unor oameni fără scrupule. În seria cu DEAC nu se poate vorbi despre hochei, un sport fabulos, este ceva care nu are legătură cu fenomenul.

Miercuri, în meciul 2 al seriei, la Patinoarul „Olimpic”, maghiarii s-au impus cu 6-3, ultimele două reuşite în poarta goală, dar au fost împinşi de la spate de un „arbitraj” odios. Ce a fost în prima repriză, un masacru, puteţi vedea aici: BRAŞOV. Când 4 unguri arbitrează o echipă maghiară, într-o competiţie a Federaţiei Maghiare. Au urmat alte multe lucruri care într-un hochei condus de o federaţie normală, care îşi respectă participantele, nu ar avea loc. Hocheiştii de la DEAC au avut împingeri violente, agăţări, piedici, izbiri de mantinelă, toate permise de doi indivizi care nu au dictat nici o eliminare. Pavlo Boeysenko a fost umplut de sânge de un adversar, dar agresorul nu a primit nici o sancţiune. În tot meciul, ungurii au avut o singură eliminare, pentru o schimbare greşită la bancă, deşi au făcut toate infracţiunile posibile. Aşa nu se poate, iar oficialii Federaţiei Maghiare ar trebui să se gândească la faptul că îşi bat joc nu doar de echipa Corona, ci şi de nişte oameni care iubesc hocheiul curat, sport pe care ei îl „omoară”. Cu asemenea arbitraje, jucătorii braşoveni nu au cum să se concentreze şi să îşi facă treaba.

Despre meci nu se poate scrie, pentru că nu se poate face o cronică la un masacru al arbitrilor.

DEAC conduce cu 2-0 la general, iar în aceste condiţii Corona va merge degeaba la Debrecen sâmbătă şi duminică.

O intrebare şi pentru cineva din conducerea clubului (Cine CONDUCE Corona Brașov?!… NEBULOASĂ): Mai are rost, oare, ca echipa să participe într-o asemenea competiţie?

FOTO: © Daniel Maximilian Milata, Maxim’s Sports


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare