Sport

BRAŞOV. După un sezon ratat, „lupii” îşi arată din nou colţii. Promisiunea lui Arpad Mihaly: „Braşovul va fi din nou în top”

  • corona_420.jpg

După un sezon ratat din toate punctele de vedere, hocheiul braşovean ar putea să revină la nivelul cu care şi-a obişnuit fanii. Arpad Mihaly, seful secţiei de hochei de la Corona Braşov, promite că sub Tâmpa va fi din nou o echipă puternică.

„Sezonul trecut a fost puţin ciudat. Nu vreau sa caut scuze. Am făcut şi eu greşeli, le asum. A contat mult tot ce s-a întâmplat înainte de sezon, când nu am ştiut dacă vom juca sau nu în Erste Liga. Apoi, toţi străinii cu care am vorbit, mi-au spus că vin doar dacă suntem şi în Erste Liga. A fost si pandemia. Totul s-a legat şi nu am putut să aducem stranieri de mare valoare. Nu am avut o echipă care să poată câştiga trofee, Miercurea Ciuc şi Gheorgheni au fost net superioare. Ne gândim deja la viitor. Am văzut în mediul online că fanii se tem că nu va mai fi hochei la Braşov. Nu se pune problema. Totul e O.K. Avem un buget bun şi ne-am apucat deja de treabă. E drept, au plecat trei jucători, Zsombor Molnar şi Zoltan Molnar, la Tg. Secuiesc, şi Timur Rasulov, care mi-a spus că va merge în Franţa. În rest, toţi autohtonii au contracte cu Corona. Am luat licenţa pentru Erste Liga, vom juca în această competiţie în sezonul viitor. În ceea ce priveşte stranierii, s-a schimbat regulamentul. Nu va mai fi o limită, însă se va folosi sistemul ICE Hockey Legue (fosta EBEL). Este mai complicat. Practic, fiecare jucător va avea un punctaj, în funcţie de mai mulţi factori şi nu ai voie ca pe foaia oficială să depăşeşti 57 p. Cred că pentru noi va fi un avantaj acest sistem. Am făcut deja un plan. Vrem să începem sezonul cu 8 stranieri, 4 fundaşi şi 4 atacanţi. Vrem să construim o echipă care să joace şi cu inima pentru Braşov. Corona va fi din nou o formaţie de top şi ne vom bate cu Miercurea Ciuc şi Gheorgheni”, a declarat Arpad Mihaly pentru www.mytex.ro.

În ceea ce priveşte banca tehnică, Mihaly a punctat: „Ne-am înţeles cu Hunor Strenk, care va rămâne «secund». În ceea ce îl priveşte pe Dave MacQueen, nu e 100%. I-am făcut o ofertă, ne-a spus că are şi alte opţiuni. Vom vedea. În două săptămâni vom avea un răspuns”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare