Sport

BRAȘOV. După „aurul” de la junioare 3, Corona este pe podium și la junioare 2

  • junioare5.jpg
 

Junioarele 2 de la Corona Brașov au cucerit medaliile de bronz la turneul final al Campionatului Național, tehnicianul Vasile Curițeanu declarându-se mulțumit de performanță, mai ales că a avut în echipă și patru junioare 3, Raisa Marin, Miruna Nicolaua, Diana Golanu şi Oana Borş, proaspete campioane naționale la nivelul lor de vârstă.

„Este o medalie care ne face să fim foarte mândri de aceste fete care s-au autodepăşit la acest turneu. A fost un turneu foarte greu, cu echipe foarte bune, iar faptul că pe multe dintre ele le-am învins nu face aceltceva decât să demonstreze că aceste fete au valoare şi nu trebuie să fie supărate că medalia este de brionz și nu mai strălucitoare. Au toate motivele să fie mândre de ele”, a menționat antrenorul Vasile Curițeanu.

Președintela ACS Corona Brașov, Liviu Dragomir, a punctat: „Această medalie cântăreşte foarte mult, mai ales că noi am fost nevoiţi să folosim jucătoare mai, iar acest lucru se face simţit la un moment dat. În plus, junioarele 4, care au completat lotul pentru acest turneu final, vin la rândul lor după o competiţie grea la nivelul lor de vârstă, în care au câştigat titlul. Cu toate acestea, iată că s-au descurcat de minune şi alături de celelalte colege s-au întors de la Comăneşti cu o altă medalie pentru Corona. Îi felicit pe toţi cei care au fost implicaţi la aceste turnee finale, care demonstrează că într-adevăr creştem jucătoare bune pentru handbalul braşovean şi de ce nu chiar românesc, pentru că avem multe fete de la toate categoriile în loturile naţionale”.

Altfel, tot în acest week-end, junioarele 5 de la Corona (foto 2) au participat la festivalul de minihandbal, care a avut loc la Rm. Vâlcea. La această competiție nu se face clasament, singurul lucru care contează pentru micile handbaliste fiind plăcerea de a juca.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare