Sport

BRAȘOV. Dunărea Galați a câștigat Cupa României la hochei, după o finală incredibilă

 

Dunărea Galați le-a arătat în această seară și hocheiștilor de la Corona Brașov cum trebuie jucat un meci decisiv pentru câștigarea unui trofeu.

Finala Cupei României la hochei pe gheață, Sport Club Miercurea Ciuc – Dunărea Galați, care a avut loc la Patinoarul „Olimpic” a fost una incredibilă.

După primele două reprize, ciucanii conduceau cu 3-0, în urma reușitelor semnate de Janos, Korenko și Farkas. Repriza a treia a fost una cu adevărat „nebună”. În doar șase minute, Flinta, Lorincz și Rusnak au restabilit egalitatea. Campbell i-a dus din nou în avantaj pe harghiteni, dar Krajci a egalat imediat. În minutul 18, Antal a marcat golul care părea că va duce trofeul în Miercurea Ciuc, dar nu a fost de acord Flinta, care a egalat din nou, când mai erau de jucat 98 de secunde. Astfel, la finalul timpului regulamentar, scorul a fost 5-5, astfel că s-a intrat în prelungiri, unde Rusnak a înscris golul decisiv, în minutul 70. S-a încheiat 6-5 pentru Dunărea Galați, care a câștigat astfel primul trofeu al sezonului în hocheiul românesc.

FOTO: Daniel-Maximilian Milata


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button