Sport

BRAȘOV. Dumitru Berbece: „Vrem să ne întoarcem cu trei puncte de la Cisnădie”

 

În etapa a 5-a a Ligii Naționale la handbal feminin, Corona Brașov se va duela mâine, de la ora 16.00, în deplasare cu Măgura Cisnădie. Cu punctaj maxim după primele patru runde, formația de la poalele Tâmpei pornește cu prima șansă și în duelul cu gruparea de pe poziția a zecea a ierarhiei.

„În contextul în care avem mai multe jucătoare cu probleme medicale, ştim că nu va fi un joc uşor, însă fetele sunt decise să strângă din dinţi şi să facă totul pentru a reuşi un joc bun. După această partidă vine pauza competiţioanlă și vom avea timp să ne rezolvăm toate problemele de sănătate şi să ne recuperăm cum se cuvine. Venim după patru victorii, avem moralul bun şi am încredere că putem să ne întoarcem cu trei puncte de la Cisnădie. O ştim foarte bine pe portăriţa pe care o au acum, că ne-a făcut zile negre în campionatul trecut, e Apetrei acolo, au handbaliste care pot pune probleme. E un meci în deplasare, se pot întâmpla multe. Avem nevoie de această victorie, întrucât vin meciurile grele şi trebuie să adunăm cât mai multe puncte”, a declarat antrenorul secund al Coronei, Dumitru Berbece.

În perioada următoare, de la antrenamentele Coronei vor lipsi mai multe handbaliste. Denisa Dedu, Laura Chiper, Camelia Hotea şi Marilena Neagu au fost convocate de Tomas Ryde la echipa națională, în timp ce la lotul de junioare al României vor merge Daciana Hosu, Daria Bucur, Sorina Târcă, Ana Maria Berbece, Cristina Creţu, Ana Maria Lopătaru şi Claudia Lăcătuş.

„Va fi o perioadă în care nu va fi uşor să ne antrenăm, însă nu avem ce face, este foarte bine că avem la Braşov handbaliste apreciate atât la nivelul echipei de senioare cât şi la junioare”, a adăugat Dumitru Berbece.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button