Sport

BRAȘOV. Dumitru Berbece, după înfrângerea de la București: „Era de aşteptat să nu putem emite mari pretenţii în faţa câştigătoarei Ligii Campionilor”

 

Corona Brașov a pierdut aseară, 25-34, la București, cu CSM, în ultima etapă a turului Ligii Naționale de handbal feminin.

Aflat la debutul în funcția de antrenor principal al formației de sub Tâmpa, Dumitru Berbece a comentat: „Era de aşteptat să nu putem emite mari pretenţii în faţa câştigătoarei Ligii Campionilor. Mi-am dorit să le ofer minute tuturor fetelor din lot, să capete încredere. Până la urmă, încrederea vine din faptul că joacă. Sunt optimist şi cred că echipa poate mai mult decât a arătat până acum, cu condiţia ca fetele să creadă în ele mai mult. Avem şi jucătoare tinere, dar avem şi handbaliste cu experienţă care trebuie să aibă altă exprimare. Cred că acest lucru este posibil, dar trebuie să fie unite şi să se ajute mai mult în teren”.

Despre lupta pentru calificarea în Cupa EHF, obiectivul echipei în acest sezon, Berbece a menționat: „S-a văzut că au fost multe rezultate surprinzătoare şi sunt convins că vor mai apărea în returul de campionat. În afară de CSM, nimeni nu este favorită clar. Este o listă destul de lungă de grupări care se vor «bate» pentru un loc de cupele europene. Ştim că nu va fi uşor, dar trebuie să credem în şansa noastră şi să ne luptăm pentru acest obiectiv. S-a demonstrat că şi alte echipe, despre care se tot spune că sunt valoric peste noi, pierd surprinzător. Aşadar, totul e e posibil”. 

CITEȘTE ȘI? 

BRAȘOV. Corona, învinsă de CSM București


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare