Sport

BRAȘOV. Dueluri pentru ulitmul loc pe podium

 

În ultima etapă a sezonului regulat al Superligii Naționale la polo, Corona Sportul Studențesc se va duela, mâine și sâmbătă, de la ora 17.30, la Bazinul „Olimpic”, cu Dinamo București. În condițiile în care, în acest moment Corona este a treia cu 57 p, iar Dinamo o urmează în clasament, cu 54 p, aceste dueluri vor decide formația care va încheia sezonul regulat pe ultima treaptă a podiumului.

„Avem în față două meciuri extrem de importante în economia campionatului. Ne-ar fi suficientă o victorie pentru a încheia sezonul regulat pe podium, dar ne dorim să câștigăm ambele partide din acest week-end, pentru moralul nostru. Avem tot lotul valid, suntem feriți de accidentări. Sper să vină cât mai multă lume la bazin, așteptăm fanii sportului brașovean să ne susțină în acest moment foarte important pentru noi”, a declarat antrenorul Aurelian Georgescu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button