Sport

BRAȘOV. Drum liber spre FC Brașov. Dan Alexa: „Îmi e imposibil să mai rămân la Rapid”

 

Dan Alexa are drum liber spre FC Brașov. După cum a anunțat la finalul săptămâii trecute președintele CA a „stegarilor”, Gheorghe Popa, Alexa s-a înțeles cu gruparea de la poalele Tâmpei, dar a așteptat să vadă verdictul în cazul Rapid.

Astăzi, Curtea de Apel a amânat încă o dată decizia de suspendare a falimentului formației bucureștene, care nu va putea evolua în Liga 1. La Dolce Sport, în urmă cu puțin timp, Dan Alexa a comentat: „Decizia de azi era cam ultima speranță să continuăm. Pentru mine lucrurile au fost clare: a fost ultima zi. I-am anunțat și pe jucători. Am avut speranțe că putem să jucăm în Liga 1. Mâine va anunța Liga ce se va întâmpla, dar șansele sunt minime. Singura variantă e ca Rapid să se înscrie cu juniorii în prima ligă. Noi nu mai putem face contracte, așa că pentru mine a fost ultima zi la Rapid. Îmi e imposibil să mai rămân, la fel și jucătorilor, pentru că nu se mai pot face contracte”.

Din informațiile noastre, Dan Alexa va ajunge la FC Brașov împreună cu mai mulți fotbaliști de la Rapid.

CITEȘTE ȘI: 

BRAȘOV. EXCLUSIV. Dan Alexa, 99% noul antrenor al „stegarilor”


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare