Sport

BRAȘOV. Dragica Tatalovic și Diana Popescu, noutățile Coronei pentru postul de portar

  • antonpopescu.jpg
 

Dragica Tatalovic (foto 1) şi Diana Popescu (foto 2) sunt noutățile Coronei pentru postul de portar pentru sezonul viitor al Ligii Naționale de handbal feminin. Totodată, „secundul” Gică Anton, fost portar, se va ocupa de pregătirea goalkeeperilor formației brașovene.

„Mă bucur că am ajuns la Corona, unde mă simt foarte bine. Toată lumea ne-a primit cu braţele deschise şi la club, şi în echipă şi sper ca la fel să se întâmple şi cu publicul, pentru că ştiu că nu au mai fost de multă vreme jucătoare străine aici. Sper să avem rezultate bune, pentru că am muncit foarte mult în ultima vreme şi vrem să se vadă asta şi pe teren. Avem o echipă cu fete bune, atmosfera este de asemenea foarte bună, iar acest lucru e important pentru a putea obţine împreună rezultatele așteptate”, a declarat Dragica Tatalovic.

Diana Popescu a menționat: „Mă simt foarte bine la Braşov, îmi place oraşul, îmi place echipa şi chiar mă bucur că am ajuns la Corona. Îmi plăcea şi când veneam aici ca adversar şi sper să am cât mai multe meciuri bune în faţa publicului pe care îl are Braşovul şi care se ştie deja că este un bun cunoscător de handbal. Nu pot spune că m-am simţit ca o nou venită, acomodarea s-a făcut rapid, atmosfera chiar este bună şi ne simţim foarte bine în acest colectiv. A fost într-adevăr greu la antrenamente, însă este normal sî fie aşa în prima parte a pregătirii de după vacanţă. Am tras însă de noi şi la antrenamentele pe stadion, şi la sală, iar acum se simte, pentru că ne este din ce mai uşor. Sper să ne fie la fel şi în meciurile amicale pe care abia aşteptăm să le începem. Cum e şi normal, vrem să trecem cât mai repede la handbal, pentru că mie una îmi este dor de meciuri”.

Pentru antrenorul Gică Anton, aceasta este a doua experiență la echipa Brașovului, el lucrând acolo și pe vremea în care aceasta se numea Rulmentul.

„Am revenit cu sufletul deschis către handbal, pentru că oricum sufletul meu a rămas la handbal şi după ce nu am mai activat ca jucător sau antrenor. Am găsit la Corona un grup foarte frumos, am intrat deja în pâine, mă simt foarte bine şi sunt dornic să pun umărul la tot ce se construieşte aici. M-am bucurat că antrenorul Ion Crăciun este mulţumit de colaborarea cu mine şi voi face totul ca să continuăm la fel. Îmi doresc foarte tare să avem rezultate bune, iar eu voi face tot ce ţine de mine şi voi încerca să mă ocup cât mai bine de pregătirea portarilor şi să îl ajut pe antrenorul principal cu tot ce are nevoie”, a punctat Gică Anton.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button