Sport

BRAȘOV. Două meciuri pentru fanii handbalului. Corona și Corona 2, în cuplaj la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”

 

În runda a 19-a a Ligii Naționale de handbal feminin, Corona Brașov se va duela, mâine, de la ora 12.00, la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”, cu Danubius Galați. Meciul nu are o miză pentru brașovence, care ocupă un loc la mijlocul clasamentului, fără perspective pentru acest sezon. În schimb, oaspetele au mare nevoie de puncte în lupta pentru evitarea retrogradării. În acest moment, Danubius Galați ocupă penultimul loc, direct retrogradabil, cu 12 p, la două lungimi de poziția a zecea, care asigură salvarea.

„Chiar dacă pare un adversar mai accesibil, în nici un caz nu trebuie tratat în acest fel. Eu sper ca fetele să păstreze aceeaşi atitudine şi să aibă aceeaşi determinare pe care au avut-o în partida cu Zalăul şi la final să ieşim de pe teren învingători. Ştim prea bine că, după tot ce s-a întîmplat, toate echipele care vin la Braşov o fac cu gândul de a lua puncte, aşa că trebuie să ştim să ne apărăm terenul propriu”, a declarat antrenorul Dragoș Dobrescu.

Tot mâine, de la ora 14.30, după meciul din Liga Națională, echipa secundă a Coronei va juca în Divizia A, cu CSU Reșița.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button