Sport

BRAŞOV. Doar trei hocheişti de la Corona au fost convocaţi de selecţionerul Greg Lindqvist pentru turneul preolimpic de la Sapporo

 

Naţionala de hochei pe gheaţă a României va participa în perioada 11-14 februarie la turneul de calificare pentru Jocurile Olimpice de iarnă din 2018, care va avea loc la Sapporo, în Japonia.

„Tricolorii” vor întâlni reprezentativele Ucrainei (11 februarie), Japoniei (13 februarie) şi Croaţiei (14 februarie), câştigătoarea acestui turneu urmând să avanseze în faza următoare a calificărilor.

Pentru competiţia din Japonia, selecţionerul primei reprezentative a convocat doar trei jucători de la Corona Braşov, Daniel Trancă (foto), Levente Zsok şi Zsolt Molnar. Pe listă a mai fost Attila Imecs, dar acesta s-a accidentat şi va rata turneul. 

Surprinde faptul că Greg Lindqvist nu i-a luat pe Gergo, Matyas şi Otto Biro, cei trei având evoluţii bune la Corona. Totodată, un jucător de bază al formaţiei de la poalele Tâmpei, Csaba Nagy a fost „sărit” de selecţioner.

Lotul complet al României pentru competiţia din Japonia: Attila Adorjan (DVTK Jegesmedvek), Gellert Ruczuj (Sport Club Miercurea Ciuc), Daniel Uruc (Steaua) – portari; Attila Goga, Istvan Nagy (ambii de la Dunărea Galaţi), Huba Bors, Szabolcs Papp, Alpar Sallo, Szilard Orban (toţi de la Sport Club Miercurea Ciuc), Ciprian Ţapu, Nicuşor Luşneac (Steaua) – fundaşi; Daniel Trancă, Levente Zsok, Zsolt Molnar (toţi de la Corona Braşov), Robert Peter, Ede Migaly, Ervin Moldovan, Norbert Rokaly (toţi de la Sport Club Miercurea Ciuc), Levente Lorincz, Szabolcs Szocs (ambii de la Dunărea Galaţi), Mihail Georgescu, Mircea Constantin (ambii de la Steaua).  

Un alt aspect interesant este legat de componenţa staff-ului Naţionalei. Managerul delegaţiei este Radu Coşca, viceprimarul din Galaţi, un alt membru fiind fiica acestuia, Alina Coşca.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare