Sport

BRAȘOV. Dinamoviștii au luat toate medaliile de aur la Cupa Românie la sabie

 

Cupa României la sabie, competiție care a avut loc la finalul săptămânii trecute la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”, a fost dominată autoritar de Dinamo, care a cucerit toate medaliile de aur.

La individual masculin s-a impus Tiberiu Dolniceanu, care a trecut în finală cu 15-8 de coechipierul său Iulian Teodosiu. În meciul pentru „bronz”, față în față au fost tot doi dinamoviști, Ciprian Gălățanu învingându-l pe Mădălin Bucur cu 15-7.

La feminin, a triumfat Bianca Pascu (Dinamo), după 15-4 în ultimul act cu Andreea Doana (Dinamo). În finala mică s-au duelat două sportive de la CSM Iași, Andrea Lupu și Cerasela Drăgan, prima câștigând cu 15-8. Diana Crețu, sportiva de la CSM Brașov, a fost eliminată în sferturile de finală, 14-15 cu Andreea Lupu.

În concursul masculin pe echipe finala a fost Dinamo 1 – Dinamo 2, scor 45-35. Pe ultima poziție a podiumului a urcat Steaua, după 45-40 cu Riposta București în finala mică.

Competiția feminină pe echipe a avut la start doar patru formații. Medaliile au fost câștigate de Dinamo, CSM Iași și Steaua, pe ultima poziție terminând CSM Brașov.

FOTO: frscrimă.ro


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare