Sport

BRAȘOV. Derby-ul Ligii 3, Seria 1 s-a încheiat la egalitate

 

Lupta pentru promovarea în Liga 2 din Seria 1 a Ligii 3 se va duce probabil până în ultima etapă. Astăzi, în runda a 28-a a avut loc derby-ul AFK Miercurea Ciuc – AFC Hărman, duelul primelor două clasate. Confruntarea s-a încheiat la egalitate, 1-1, astfel că ciucanii au rămas pe prima poziție, cu 60 p, unul peste AFC Hărman.

Harghitenii au deschis scorul prin Nandor în minutul 35. Cu 20 de minute înainte de final, antrenorul-jucător al celor de la AFC Hărman, Florin Stângă, a fost eliminat, dar Hărmanul a reușit egalarea în prelungiri, când portarul Potcoavă a trimis mingea în careul ciucan, portarul gazdelor a fost păcălit, iar mingea a intrat în plasă.

Deși putea profita de remiza de la Miercurea Ciuc, Știința Miroslava nu a putut câștiga pe terenul celor de la Avântul Valea Mărului, 1-1, și rămâne a treia în ierarhie, cu 58 p.

Până la finalul campionatului, Miercurea Ciuc se va duela cu CSM Pașcani, în deplasare, și cu Știința Miroslava, pe teren propriu, AFC Hărman mai are de disputat meciurile cu ACS Olimpia 2010 Rm. Sărat (d) și CSM Pașcani (a).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button