Sport

BRAȘOV. Deplasare grea pentru AS „SR”. Sorin Strătilă: „Avem lot de Liga 2, nu trebuie să avem probleme la acest nivel”

 

În etapa a doua a returului Ligii 4 brașovene la fotbal, AS „SR” se va deplasa la Victoria, pentru meciul cu CS Chimia din localitate, ocupanta poziției a patra a clasamentului.

„Ne așteaptă un joc dificil, cu o echipă bună, care pe teren propriu evoluează agresiv. Cred în jucătorii noștri, sunt convins că se vor adapta, că vor avea o evoluție bună și ne vom impune la Victoria. Trebuie să fim inteligenți și pragmatici. Să marcăm repede, pentru a ne face meciul ușor. După partida din prima etapă, băieții s-au descătușat, au văzut ce înseamnă Liga 4, că echipele pe care le întâlnim se bazează pe apărare. Suntem pregătiți din toate punctele de vedere”, a declarat antrenorul Florin Stângă.

„Știm că vom întâlni o echipă bună, dar noi nu trebuie să avem probleme la acest nivel. Cred că echipa noastră nu va avea emoții nici în Liga 4, nici în Liga 3. Consider că noi avem un lot de Liga 2 în acest moment. Trebuie să avem răbdare, să pasăm și să desfacem apărările adverse, dar, repet, nu ar trebui să avem probleme cu echipele din Liga 4”, a punctat Sorin Strătilă, în timp ce Alin Damian, golgheter-ul „galben-negrilor”, a menționat: „În prima etapă am ratat foarte mult, chiar și un penalty. Vin meciuri grele, pe care trebuie să le câștigăm. Nu mă interesează câte goluri marchez eu, important este să luăm 3 puncte etapă de etapă. Va fi greu la Victoria, cea mai grea deplasare. Cei de acolo sunt motivați și își doresc să obțină un rezultat pozitiv cu noi”.

Celelalte partide ale rundei, care vor avea loc tot sâmbătă, de la ora 11.00, sunt: Aripile Brașov – Precizia Săcele, Olimpic Zărnești – Prietenii Rupea, Inter Tărlungeni – Avântul Dumbrăvița, Inter Cristian – ACS Steagul Roșu Brașov, ACSM Codlea – ACS Colțea 1920 Brașov, Olimpic Voila – Carpați Berivoi și Cetatea Homorod – Voința Hurez.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button