Sport

BRAȘOV. Denis Alibec, bătut la Predeal?. „I-a dat «una din grădină». A avut fața umflată bine, zici că luptase cu Tyson”

 

Prietenii lui Denis Alibec au povestit pentru Libertatea un episod care a avut loc de Revelion, într-un club din Predeal.

„A petrecut noaptea dintre ani cu noi, la Predeal. Am fost într-o discotecă, iar acolo, la un moment dat, Denis a pus mâna pe fundul unei domnișoare, care mai că ceda «mișcărilor» lui. Numai că fata era tovarășa unui interlop de p-acolo. Omul a aflat ce s-a întâmplat, a venit într-un suflet – se afla în altă parte a clubului – și i-a dat «una din grădină» lui Alibec. Noroc că am venit noi, dar și bodyguarzii, și l-am scos de acolo. Oricum, el n-a ripostat, deși aproape i-a spart pometele! A avut fața umflată bine, zici că luptase cu Tyson”, au povestit prietenii atacatului pentru sursa citată.

Alți apropiați ai lui Alibec au avut, însă, cu o altă versiune, menționând pentru gsp.ro: „Nu se pune problema ca Denis să facă așa ceva. Un prieten al lui a făcut asta, iar el doar a intervenit pentru a calma situația. Nu a luat nici un pumn, nu s-a bătut cu nimeni. A fost un băiat pe acolo care a avut o reacție mai violentă, dar nu l-a lovit pe Denis. Domnul Reghecampf a venit și el la club și a văzut că Denis nu a avut nici un scandal cu nimeni. Doar a încercat să-și apere prietenul. Dar n-a fost lovit și n-a lovit pe nimeni. Lucrurile s-au calmat rapid, iar Denis și prietenii săi au plecat din club”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare