Sport

BRAȘOV. Dedu, alt „RATEU”! Fostul șef al FRH nu poate candida la alegerile de la FRHG! În schimb, Cernica…

  • dedu_11.jpg
 

Biroul Federal al Federației Române de Hochei pe Gheață (FRHG), întrunit marți, 6 septembrie 2022, a analizat dosarele pentru candidaturile depuse/transmise la FRHG (în contextul Adunării Generale Ordinare de alegeri convocată pentru 15 septembrie 2022). 

Cu privire la dosarele analizate, Biroul Federal a constatat că 18 dintre acestea nu au fost depuse în termenul prevăzut de către Statutul FRHG (termen care a expirat pe data 30.08.2022) și ca atare sunt respinse. 
Între cele respinse este și cel al lui Alexandru Dedu, fostul președinte al Federației Române de Handbal (FRH), pentru funcția de vicepreședinte al FRHG, propus din partea Coronei Brașov – BRAȘOV. Alexandru Dedu SCHIMBĂ SPORTUL!… În locul lui Emilian Cernica?!
 
15 dosare au fost validate, iar la Adunarea Generală Ordinară de Alegeri, din 15 septembrie 2022, vor candida următorii, conform rohockey.ro:
 
Pentru funcția de președinte al FRHG: Dragomir Valentin, Hălăucă Alexandru;
 
Pentru funcția de vicepreședinte al FRHG: Păun Marius, Cernica Emilian. 
 
Iată că Emilian Cernica va rămâne, mai mult decât probabil, în forul conducător al Federației Române de Hochei pe Gheață, deși nu mai face parte din structurile de comandă ale grupării Corona Brașov, asta în ciuda acuzelor dure făcute la adresa sa de către fostul director al CSM-ului, Radu Miclăuș – CORONA BRAȘOV. DEZVĂLUIRILE ex-directorului Radu Miclăuș referitoare la secția de hochei! Cu Emilian Cernica în prim-plan…
 
Se știe, actualmente șef al Administrației Bazelor Sportive din cadrul Primăriei Brașov, Emilian Cernica a fost condamnat la o amendă de 15.000 de lei! DETALII…
 
În altă ordine de idei, din informațiile deținute, Alexandru Dedu încă n-a semnat contractul de manager la CSM Corona (pe activități sportive), cu – se vehiculează – un salariu lunar de 5.000 de euro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button