Sport

BRAŞOV. DECIZIE DEFINITIVĂ. Corona, RETROGRADATĂ de Comisia de Apel a FRH

 

În urma scandalului terapiei cu laser interzisă de WADA, Corona Braşov a fost retrogradată din Liga Naţională de handbal feminin. Decizia a fost luată de Comisia de Apel a Federaţiei Române de Handbal şi este definitivă.

„Referitor la apelul formulat de CSM Corona Brașov împotriva Hotărârii nr. 1/ 06.12.2019 a Comisiei de Disciplină a FRH, Comisia de Apel decide:

Admite apelul formulat de CSM Corona Brașov.

În temeiul art. 21.2. din Regulamentul Disciplinar al FRH, schimbă în parte hotărârea apelată, în sensul că sancționează echipa de handbal feminin senioare CSM Corona Brașov cu retrogradarea din Liga Națională Liga Florilor MOL ediția 2019-2020. Menține în rest celelalte dispoziții ale hotărârii atacate. Decizia va fi comunicată părţilor după motivarea ei”, a fost decizia Comisiei de Apel, publicată pe site-ul FRH.

În aceste condiţii, din sezonul viitor Corona poate continua în handbalul românesc din Divizia A, iar după cum am anunţat deja se fac planuri pentru o nouă echipă care să înceapă din eşalonul secund.

Decizia Comisiei de Apel, care a venit înainte de un verdict de la ANAD, mai poate fi atacată la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. Rămâne de văzut dacă avocaţii angajaţi de clubul braşovean vor face acest pas.

Din informaţiile noastre, clubul va aştepta motivarea deciziei, după care se va stabili calea de urmat. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare