Sport

BRAȘOV. Decizia fanilor AS „SR” Brașov. „Suporterii «stegari» nu vor lua loc în tribunele Stadionului «ICIM» la meciul cu ACS Steagul Roșu”

 

Printr-un comunicat postat pe pagina de Facebook a Ligii Suporterilor Stegari, fanii echipei AS „SR” Brașov au anunțat că nu vor fi prezenți în tribună la meciul cu ACS Steagul Roșu Brașov.

Suporterii se vor întâlni sâmbătă dimineață, la ora 9.30, în parcarea de la Orizont, de unde vor pleca spre „ICIM” și își vor încuraja favoriții din afara stadionului.

„De la începutul proiectului #SteagulRenaşte, unul din obiectivele noastre centrale a fost şi atragerea braşovenilor la stadion, demonstrându-le prin fapte că fotbalul înseamnă mai mult decât scandaluri între pseudo-patroni, pariuri dubioase, nervi, şi o zi de weekend irosită.

Prin preţuri la bilete accesibile tuturor categoriile sociale (10 lei la T2 şi T1, 30 lei la Fotolii, gratuitate pentru copiii sub 14 ani ani), considerăm că ne-am ţinut cu brio promisiunea făcută înaintea acestui sezon în primul rând faţă de noi înşine: respect faţă de cei care crează spectacolul sportiv în iarbă şi respect faţă de publicul spectator. Ştim că mai sunt destule lucruri pe care trebuie să le punem la punct şi vă rugăm să aveţi încrederea şi răbdarea că le vom adresa pe toate.

Din păcate, această săptămână, care ar fi trebuit să fie una a sărbătorii fotbalului braşovean s-a transformat într-una în care clubul ACS, adversarii de sâmbătă ai echipei noastre, SR Brașov, au ţinut să sublinieze apăsat prin preţurile prohibitive impuse biletelor (30 de lei intrarea generală) că publicul spectator este în primul rând o sursă de venit, şi nu un partener alături de care se poate celebra un eveniment sportiv. Ne-am fi dorit ca atât jucătorii ACS-ului, mulţi dintre ei foşti juniori ai FC Braşov, să iasă pe teren la braţ cu băieţii noştri şi să asculte o tribună cântând «În oraşul de sub Tâmpa» şi să se simtă, măcar pentru câteva momente, cu adevărat fotbalişti «stegari». Nu va fi, din păcate, cazul.

Pentru că nu dorim validarea acestei decizii absurde în ce priveşte preţurile biletelor, suporterii «stegari», care au fost alături de FC Braşov (Steagu’!) până în ultima secundă a existenţei sale şi care apoi s-au raliat pentru a-i ţine spiritul viu, nu vor lua loc în tribunele stadionului ICIM la meciul de sâmbătă, care va începe la ora 11.

Suporterii «stegari» se vor întâlni sâmbătă dimineaţă, la ora 9.30, în parcarea de la Orizont, de unde vor mărşălui cu cântec şi culoare spre ICIM, urmând a-şi încuraja echipa din afara stadionului. Fotbalul este nimic fără suporteri, iar «oamenii de fotbal» din ţară şi din oraş trebuie să conştientizeze acest lucru cât mai rapid.

Oricine se simte jignit de acest preţ al biletelor este binevenit să ni se alăture în marş şi apoi în trăirea meciului dincolo de ziduri.

#SteagulRenaşte prin noi!”, este comunicatul LSS.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare