Sport

BRAŞOV. Deci se poate. Cu un ARBITRAJ CORECT, CORONA a câştigat la Debrecen

 

După masacrul de la Braşov, făcut de Daniel Soos şi Mark Kokai, poate şi după demersul fanilor braşoveni, care au asaltat mesageria Erste Bank, Federaţia Maghiară a trimis o altă brigadă la meciul 3 al seriei Corona Braşov – DEAC, din semifinalele Erste Liga, care a avut loc astăzi la Debrecen.

Meciul a fost şi televizat pe M4 Sport + şi a avut parte de un arbitraj corect, asigurat de Miklos Haszonits şi Daniel Rencz.

În primele 15 minute, „lupii” şi-au subordonat rivala şi au marcat la foc automat în poarta lui Hetenyi. Gliga, Valchar şi Trancă de două ori au dus scorul la 4-0 pentru Corona. Gazdele au redus din handicap prin Kuleshov, înainte de prima pauză, iar în debutul reprizei a doua Hari a înscris şi el pentru 2-4. Gazdele au echilibrat duelul, iar repriza a treia a început la fel ca precedenta, cu un gol în poarta lui Toke, marcat de Kiss. În minutul 51 s-a văzut însă clasa lui Finucci, care a marcat un gol fabulos şi a refăcut un avantaj de două lungimi pentru „lupii”. Pe final au fost însă emoţii. D. Molnar a redus din nou din handicap, iar cu un 94 de secunde rămase pe tabelă Corona a încasat o eliminare pentru prea mulţi jucători pe gheaţă. Gazdele au scos portarul, dar şansa a fost cu ai noştri şi după un duel în treimea braşoveană pucul a ricoşat fericit şi a ajuns în poarta maghiarilor, Zsombor Molnar fiind creditat cu reuşita.

S-a încheiat 6-4 pentru Corona, care revine astfel în serie, scorul general fiind 2-1 pentru DEAC.

Mâine se va juca meciul 4, tot la Debrecen. Disputa a fost însă mutată de la ora 15.00 la ora 19.30 şi nu va mai fi televizată. Rămâne de văzut şi ce brigadă va fi delegată, dar se pare că va reveni Daniel Soos.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare