Sport

BRAȘOV. De unde ar fi bani pentru Stadionul „Tineretului”?!…

 

Deși în Proiectul de buget al Municipiului Brașov pentru 2020 nu s-au alocat fonduri pentru reabilitarea Stadionului „Tineretului” (vezi: BRAȘOV. Stadionul „Tineretului”, sărit din schema proiectului de buget al Municipalității pe anul în curs! S-au alocat bani pentru… & BRAȘOV. Uite stadionul, nu e stadionul), am aflat că, totuși, ar fi bani care să fie direcționați înspre arena menționată anterior.

Potrivit lui Emilian Cernica, directorul Direcției Administrare Infrastructură Sportivă Brașov, din cadrul Primăriei, „putem da bani din fondul de reparații, după ce se aprobă bugetul unității noastre. Se va face o evaluare, se va verifica structura de rezistență a Stadionului «Tineretului». Eu zic că până la finele anului baza va avea un cu totul alt «look»”.

Reamintim, în ședința din 31 ianuarie a Consiliului Local, Stadionul „Tineretului” va fi dat în administrare structurii conduse de Cernica.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare