Sport

BRAȘOV. Daniel Isăilă A SEMNAT cu… / SALARIU de un milion de dolari pe an pentru întreg staff-ul!

 

Daniel Isăilă începe o nouă aventură în Golf! După ce munca depusă i-a fost apreciată la Al-Hazem, în Arabia Saudită, antrenorul brașovean a semnat, duminică seară, cu Baniyas, o formație din prima ligă a Emiratelor Arabe Unite, așa cum a informat Telekom Sport.

„Isă” va începe jobul la Baniyas, în prezent pe locul 9 în EAU, la începutul lunii iulie, înlocuindu-l pe germanul Winfried Schafer, căruia îi expiră contractul pe 30 iunie.

Baniyas Club este condus de Sheikh Saif bin Zayed Al Nahyan, cel care ocupă şi funcţia de ministru de Interne în EAU. Respectivul face parte din familia lui Mansour bin Zayed Al Nahyan, miliardarul care o conduce pe Manchester City, după cum a mai specificat sursa citată.

Cei mai reprezentativi fotbaliști de la Baniyas sunt brazilienii Luiz Antonio şi Ze Roberto, dar şi fundaşul sârb Sasa Ivkovic. 

Potrivit Prosport, „principalul” brașovean are la dispoziție un salariu stagional de un milion de dolari pentru tot staff-ul tehnic.

Daniel Isăilă se va confrunta, din nou, cu Laurențiu Reghecampf, acesta fiind de asemenea antrenor în Emiratele Arabe Unite, la Al-Wasl.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button